Rouwvervoer en begeleiding

In de periode na overlijden tot de uitvaart is er mogelijk diverse malen vervoer nodig voor uw overleden dierbare. Te denken valt aan vervoer naar een uitvaartcentrum of naar huis voor verzorging, thanatopraxie of opbaring. Wij verzorgen dat uiteraard voor u. Evenals het vervoer naar de laatste rustplaats. Dit kan op verschillende manieren. Meestal gebeurt dit met een rouwauto. Wij beschikken over een eigen wagenpark en bieden u de keuze uit diverse kleuren rouwauto’s. Ook voor u als nabestaanden kunnen wij passend vervoer regelen.

Ander rouwvervoer

Wellicht is een traditionele rouwauto niet in lijn met de levensstijl van uw overleden dierbare of van u als nabestaanden. Misschien kiest u liever voor een chique rouwkoets of een platte kar met twee of vier Friese paarden. Mogelijk gaat uw voorkeur uit naar een uitvaartbus, waarin uw gezelschap en uw overleden dierbare intiem bij elkaar blijven. En voor een motorrijder is een Harley Davidson wellicht een passend voertuig voor een laatste rit.

Begeleiding van uw overleden dierbare

Als we bij de locatie van de afscheidsceremonie zijn aangekomen, wordt uw overleden dierbare naar binnen begeleid. Ook na afloop van de ceremonie begeleiden we u naaste weer respectvol naar buiten. Dit mag u zelf doen, door de kist te dragen of naast de baar te lopen. Onze uitvaartassistenten, gekleed in stijlvol blauw, kunnen dit ook namens u verzorgen. U kunt uw voorkeur uitspreken voor dames of heren uitvaartassistenten.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.