Genodigden

Vooraf dient u een globale inschatting te maken van het aantal gasten dat naar de uitvaart komt. Dit omdat u moet weten of u een grote of kleine ruimte dient te reserveren, hoeveel rouwkaarten u ongeveer nodig heeft, hoeveel mensen naderhand nog naar het afsluitend samenzijn komen, etc. U kunt indien gewenst het aantal gasten zelf in de hand houden door te kiezen voor een besloten bijeenkomst. Er zijn diverse invullingen van een uitvaart mogelijk:

Een uitvaart die voor iedereen toegankelijk is

U geeft iedereen die dat wil de gelegenheid om afscheid te nemen en bij de uitvaart aanwezig te zijn. Om mensen op de hoogte te stellen, kunt u vooraf rouwkaarten sturen en een advertentie plaatsen.

Een uitvaart in besloten kring

Kiest u voor een uitvaart in besloten kring, dan nodigt u een geselecteerd gezelschap uit. Bijvoorbeeld familie en naaste vrienden. Na de uitvaart kunt u een grotere groep mensen informeren over het overlijden.

Een uitvaart in stilte

Een uitvaart in stilte is een uitvaart waar bijvoorbeeld alleen de naaste familie bij aanwezig is. Meestal wordt het overlijden pas na de uitvaart bekendgemaakt.

Afscheidsplechtigheid voor iedereen toegankelijk, gevolgd door uitvaart in besloten kring

U kunt ook kiezen voor een afscheidsplechtigheid voor iedereen en aansluitend in besloten kring de uitvaart te laten plaatsvinden.

Condoleancebezoek voor iedereen met uitvaart in besloten kring

U kunt de avond voor de uitvaart een condoleancebezoek organiseren waar iedereen afscheid kan nemen en condoleren. Vervolgens kan de uitvaart de volgende dag in besloten kring worden gehouden.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.