Foto's en film

Een presentatie van foto’s uit het leven van de overledene, al dan niet met sfeervolle muziek, geeft de afscheidsdienst een extra persoonlijk karakter. De beelden worden dan tijdens de dienst vertoond op een groot scherm, waarop eventueel ook stemmige natuuropnames of andere beelden die bij de overledene passen, kunnen worden geprojecteerd. Indien gewenst, kunnen wij u helpen door de samenstelling van een dergelijke fotocollage te verzorgen.

Filmopname

De dag van de uitvaart gaat vaak in een roes voorbij. Daarom is het voor veel mensen fijn om een filmopname te hebben van de herdenkingsdienst. Maar ook mensen die vanwege afstand, ziekte of leeftijd niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn, hebben op deze manier toch een mogelijkheid om het afscheid mee te beleven. In deze film kunnen ook beelden van de overledene worden verwerkt, zodat u beschikt over een zeer persoonlijke herinnering. Vooral bij het afscheid van jonge kinderen en jonge ouders zijn deze beelden vaak bijzonder waardevol voor de rouwverwerking.

Fotoreportage

Ook bestaat de mogelijkheid een fotoreportage van de uitvaart te maken. Wij beschikken over professionele fotografen die mooie en sfeervolle foto’s maken, zonder dat zij storend aanwezig zijn tijdens de uitvaart. Enkele weken na de uitvaart ontvangt u een fraai fotoalbum waarin de beelden zijn verwerkt.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.