Uw uitvaartverzorger

Onze uitvaartverzorgers zijn op de hoogte van de plaatselijke gebruiken en rituelen en van de kosten van begraven en cremeren in de regio 's-Hertogenbosch. Wij kennen de geschikte locaties voor een afscheidsbijeenkomst, een koffietafel of een samenkomst na de uitvaart. Ons streven is dat onze uitvaartverzorger u alle dagen bijstaat, tot aan de dag van de uitvaart.

Stap voor stap

Na uw melding maken we zo snel mogelijk een afspraak. Uw wensen en verwachtingen vormen het uitgangspunt van ons gesprek, waarin we stap voor stap alles met u doornemen. Aan de hand van een uitgebreide checklist reiken wij u verschillende keuzemogelijkheden en overwegingen aan, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Wij adviseren en informeren u persoonlijk over de consequenties en het kostenaspect van bepaalde keuzes. Aan het einde van dit gesprek, waarvoor alle tijd wordt genomen, hebben we een duidelijk scenario voor de uitvaart.

Uw persoonlijke contactpersoon

Wij blijven uw vaste, persoonlijke contactpersoon tot en met de dag van de uitvaart. We hebben elke dag contact met u als nabestaande. Daarnaast bewaken we de voortgang van alle voorbereidingen. We zien er namens u op toe dat alle afspraken worden nagekomen. Ook kunnen we u helpen met het selecteren van passende muziek. Als u dat wenst, dragen we sfeervolle teksten aan. Ook het voordragen van die teksten kunt u aan onze uitvaartverzorger overlaten, mocht u dat willen.

Aangifte van overlijden

Als iemand is overleden, moet er aangifte van overlijden worden gedaan bij de burgerlijke stand van de gemeente waar iemand is overleden. Wij kunnen dit als uitvaartverzorger voor u verzorgen.

Contact

  • Kindt uitvaartzorg
  • Klein Brabant 187
  • 5262 RT Vught
  • Postbus 85
  • 5660 AB  Geldrop
  • Telefoon: 073 684 1614
  • E-mail: 

    info@kindt-uitvaartzorg.nlneem contact op

Bel mij terug

Wij bellen u graag terug als u hier uw naam en telefoonnummer achterlaat.

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.