Maarten Kindt

Register uitvaartverzorger

“Samen met u wil ik de uitvaart vorm geven.”

“Geboren worden en doodgaan zijn de twee belangrijkste momenten in een mensenleven. Ik vind het een voorrecht om mensen te mogen begeleiden in de periode tussen overlijden en uitvaart van een overleden dierbare. In deze periode is de familieband vaak heel hecht en telt alleen het verdriet en het verzorgen van een mooi persoonlijk afscheid. Ik beschouw het als een eer om u daarin bij te staan. Uw wens staat centraal bij het vorm geven van een afscheid. Daarom vind ik het belangrijk om dagelijks contact te hebben met u als nabestaande in de periode na overlijden tot aan de uitvaart. Samen met u geef ik vorm aan een persoonlijke en passende uitvaart voor uw overleden dierbare, met gevoel voor eigenheid en nuance. Elke keer probeer ik me zoveel mogelijk in te leven in de situatie. Ieder mens is verschillend en iedere situatie is weer anders. Dat maakt het boeiend en interessant en steeds weer een uitdaging om te zoeken naar de mogelijkheden en locaties voor de meest persoonlijke uitvaart.”

Dank voor de goede zorgen!

Je hebt ons echt geholpen met het verwerken van alvast een klein stukje verdriet bij het afscheid van mijn man, vader, opa en schoonvader. Je hebt goed voor ons gezorgd.


Meer reacties lezen


Zelf een ervaring insturen?
Vult u dan het formulier in. Naam en woonplaats zijn niet verplicht. Dank alvast voor uw reactie!

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.