Samen vorm geven aan een afscheid die past bij uw overleden dierbare

Coronavirus uitvaart

Nabestaanden en bezoekers van een uitvaart vragen zich natuurlijk af of het mogelijk is om in deze periode van het Coronavirus een uitvaart bij te wonen. Bekijk de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus door in het hoofdmenu op Coronavirus te klikken.  


Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Kindt Uitvaartzorg beschikt over het Keurmerk Uitvaartzorg. Dit is uw garantie voor onberispelijke dienstverlening, deskundige medewerkers en een transparante, eerlijke prijs/kwaliteit-verhouding.Samen vorm geven aan de uitvaart

Wij zien onszelf als een architect van het afscheid. Dit betekent dat wij met u de grote lijnen van het afscheid uitzetten. Van daaruit vullen we het verder samen met u in binnen uw financiële mogelijkheden, met groot gevoel voor nuance en eigenheid.


Uitvaartlocaties, sprekers en muziek 

Er moet veel geregeld worden rondom een uitvaart. Wij luisteren goed naar uw wensen en geven verschillende mogelijkheden met betrekking tot de uitvaart. Klik hier om te zien met wie wij graag samenwerken:


De uitvaartkosten 

De kosten van een uitvaart hangen af van de keuzes die u maakt. Het is goed om te weten dat wij rekening houden met uw budget en dat het nooit duurder wordt dan vooraf afgesproken. Verder is het altijd mogelijk om de uitvaart door ons te laten verzorgen. Of u nu verzekerd bent of niet! Neem vrijblijvend contact met ons op.


Natuurbegraafplaats 

Wij werken frequent samen met Natuurbegraafplaats Schoorsveld en Natuurbegraafplaats Maashorst. Bekijk hier meer informatie en mogelijkheden met betrekking tot natuurbegraven.


 • Condoleanceregister

  Kindt uitvaartzorg biedt nabestaanden de mogelijkheid om een overlijdensbericht op deze website te plaatsen, waar belangstellenden een condoleancebericht kunnen achterlaten.

  Lees verder  
 • Uitvaartwensen vastleggen

  Met het vastleggen van uw uitvaartwensen voorkomt u veel vragen straks. Wij bieden u daarom kosteloos het document 'Mijn persoonlijke uitvaartwensen' aan.

  Lees verder
 • Rouwbloemen bestellen

  U kunt via onze site op betrouwbare wijze een passend bloemstuk bestellen voor het afscheid van uw overleden dierbare.

  Lees verder
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.